Početna O nama Usluge Kontakt
 
 
 
Informacije
 
Početna
O nama
Usluge
Kontakt
O nama
 
Koristeći potencijale kojima nas je priroda okružila, pre svega samo za sopstvene potrebe, prepoznali smo mogućnost da najpre kroz iskopavanje peska i šljunka i njegov prevoz do krajnjeg korisnika, obezbedimo uslove za sopstvenu egzistenciju. To je ideja zahvaljujući kojoj je 1991. godine Stevan Ivanović osnovao firmu “Bagerkomerc” sa sedištem u mestu Lozovik na teritoriji opštine Velika Plana i Radnom jedinicom u susednom mestu Mala Krsna. Na istoj lokaciji smeštena je i firma “Bager bet 2009” koju je 2009. godine osnovao Velibor Ivanović.
 
Iz iskopavanja peska i šljunka proisteklo je sve drugo čime se danas 20 godina kasnije “Bagerkomerc” bavi. Zadržali smo svoju osnovnu delatnost i zahvaljujući pravim ulaganjima u kvalitetne mašine i stručni kadar prvobitnu delatnost proširili izvođenjem svih vrsta zemljanih radova koji obuhvataju i proces izgradnje kanalskih mreža i njihovo održavanje, kao i sve druge radove u oblasti niskogradnje. Osim pomenutog, remontujemo i prodajemo polovna teretna vozila i delove za njih. Posebno smo ponosni na osvajanje procesa proizvodnje i ispumpavanja betona koji je bez sumnje najviše korišćen građevinski materijal.
 
"Bagerkomerc" d.o.o. će se tek razvijati zahvaljujući Vama, korisnicima niših usluga, i našoj veštini da ulažući sve raspoložive potencijale uvek ponudimo proizvod izuzetnog kvaliteta.
 

REFERENC LISTA:

- “Kanal DTD” – Novi Sad
- DVP – Smederevo
- “Vodoprivreda” – Ćuprija
- „DVP“ – Požarevac
- „Direkcija za izgradnju“ – Smederevo
- PZP – Požarevac
- PZP – Beograd
- M.P. “Velika Morava” – Beograd
- “Univerzal holding” – Beograd
- Fabrika komposta “UCA” – Vranovo

 

MATIČNI PODACI FIRME:

Naziv: PD „Bagerkomerc“ d.o.o.
Adresa: Save Manojlovića br.10
Matični broj: 07661134
Žiro račun: 150-2940-48, 265-6650310000035-33
Delatnost: 14210
Generalni direktor: Stevan Ivanović

 
Izdvajamo:
 
 
Proizvodnja, prevoz i ispumpavanje sveže betonske mase.
Detaljnije...